Böcker

Böcker

Recentioninfo

Ljudböcker är ett lysande komplement när man har svårt
att avsätta tid att läsa, med rätt uppläsare ger det dessutom boken en helt ny
dimension. Men en bok är en bok. När vi recenserar ljudböcker baserar vi
totalbetyget, inte bara på boken i sig utan även hur vi tycker uppläsningen
var. En bra bok med dålig uppläsning får därmed ett sämre betyg.
... och självklart tvärt om.

Fånge i Hundpalatset av Martina Haag

SkönlitteraturPosted by Torbjörn 13 Jul, 2010 13:58:23

Författare: Martina Haag
Titel: Fånge i hundpalatset
Inläsare: Martina Haag
ISBN: 9164221962
Kategorisering: Skönlitteratur
Utgivningsdatum: Maj 2010
Betyg: 8 av 10
Inläsning: 8 av 10
Antal sidor: 196
Tid: ca 4,5 h

Jag måste erkänna att jag tillhör nog den skara som verkligen gillar Martina Haags böcker Jag gillar hennes sätt att skriva, att dela med sig av tabbar och missar. Det gör det roligt och det är ett sant nöje att läsa/lyssna på hennes böcker. Denna bok tar hon sig i kast med delar av äktenskapet, och son ungdom. Äktenskapet är ett äventyr och man lär känna till de situationer som man kan utnyttja. Detta får även Martina vetskap om när hennes man frågar efter en liten sak i detta tillstånd.

Inläsaren
Martina Haag läser själv in boken och jag tycker att det ger en annan inlevelse när författaren själv har läst in boken. Jag tycker att Martina gör ett bra jobb och hon gav mig även denna gången några timmar med skratt och igenkännande situationer.

Förlagets beskrivning
Ger dig svar på livets stora gåtor, som till exempel hur man mår om man mölar i sig ett kilo kött och en liten, liten bit majskolv, och vad man ska göra om man känner att man måste smygoperera sin man inne i huvudet. Om hur det var att vara mamma på neandertaltiden och hur man känner sig när man strippar framför självaste prins Daniel.

Varför gömmer sig Martina i mörkret när det ringer på hennes ytterdörr? Och vad betyder egentligen ekobrottsling? Och vad är det som bor nere i källaren hemma hos familjen Haag? Varför brinner det på hotellet när familjen Haag ¿semestrar? Och vem är det egentligen som bestämmer över alla i Hundpalatset?

Fånge i Hundpalatset är Martina Haags femte bok. Den innehåller både nyskriv¿na krönikor och tidigare publicerat material från Aftonbladet och mama. Hennes böcker har hittills sålt i över 500 000 exemplar.  • Comments(0)//bokblogg.4um8.se/#post88